Точка

 Што е точка | Архива на настани | Графички материјали |Предавање на проф. д-р. Франческо Страцари од Универзитетот во Амстердам и видео проекција на документарниот филм “Мафијата е бела”
предавање

13.07.2007, петок, 21.00

 

 

 
 

Оваа проекција претставува прв дел од спеакер сериес на ЦРПМ со цел да се покрене дебата околу прасањата кои се значајни за развојот на македонското општество и демократија. Во иднина ќе следуваат уште многу вакви видео проекции, предавања и дебати.

 


 


дома

 
 Контрапункт | Точка | Слевање на маргините | Маргина | Галерија |